Uşak'ta pazarcılara minibüsten pompalı tüfekle saldırı: 2 ölü

Uşak'ta pazarcılara minibüsten pompalı tüfekle saldırı: 2 ölü

Uşak'ta silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi hayatını kaybetti.

Uşak'ta bir minibüsten pompalı tüfekle açılan ateş sonucu pazarcı esnafı Mevlüt Buyurgan ve yeğeni İsmet Buyurgan, yaşamını yitirdi. Saldırıyı kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için polis çalışma başlattı.

MİNİBÜSTEN ATEŞ

Elmalıdere Mahallesi Şehit İsmail Çetin Caddesi'ndeki semt pazarında, bugün saat 11.00'de meydana gelen olayda, pazarcı Mevlüt Buyurgan ve yeğeni İsmet Buyurgan silahlı saldırıya uğradı. Semt pazarına gelen beyaz bir minibüsten 3 el pompalı tüfekle açılan ateş sonucu, pazarcı Mevlüt Buyurgan ve yeğeni İsmet Buyurgan yaralandı.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

DHA'nın haberine göre kanlar içinde yere yığılan iki pazarcı, esnafın çağırdığı ambulansla Uşak Devlet ve Medical Park Uşak Hastanesi'ne kaldırıldı. Mevlüt Buyurgan ve İsmet Buyurgan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Saldırıyı kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için polis çalışma başlattı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Öte yandan ölen pazarcıların, daha önceden bir grup Roman vatandaşla kavga ettiği için husumetli olduğu öğrenildi.






Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN