Üzerine vinç düşen işçi öldü

Üzerine vinç düşen işçi öldü

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir fabrikada dün üzerine vinç düşüp ağır yaralanan işçi Ahmet Çakar (46), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Orta Mahalle’de makine üretimi yapan bir fabrikada dün meydana geldi. Fabrikada içşi olarak çalışan Ahmet Çakar'ın üzerine bilinmeyen bir nedenle paletli vinç düşerek ağır yaralandı. Kazayı gören çalışma arkadaşları ve fabrika yöneticileri 112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Çakar ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Çakar bugün hayatını kaybetti. Yapılan işlemlerin ardından Çakar'ın cenazesi yakınlarına teslim edilerek toprağa verilmek üzere memleketi Sakarya'nın Söğütlü ilçesine götürüldü.

Polis meydana gelen iş kazasıyla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

KOCAELİ/DHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN