Vali yardımcısı Kalender’e hüzünlü veda

Vali yardımcısı Kalender’e hüzünlü veda

Amasra’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender bir hafta önce evlenmişti. Cenaze töreninde, vali yardımcısının eşi Enise Kalender ayakta durmakta zorluk çekti.

Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender, Amasra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, Amasra’dan Bartın istikametine seyreden Erkan Kalender yönetimindeki otomobil, Amasra tüneli Bartın çıkışında kontrolden çıkarak refüje çarptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Kalender, Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalender, bir hafta önce Enise Anül ile Amasra ilçesinde düzenlenen düğün ile dünya evine girmişti. Kalender’in ölümü, büyük üzüntü yarattı. Yaşamını yitiren Kalender’in cenazesi hastanenin morgundan alındı. Cenaze tören için Bartın Valiliği’nin önüne getirildi. Polislerin omuzlarında cenaze taşınırken, saygı duruşunda bulunuldu. Kalender’in cenazesi Ankara’ya gönderildi. Kalender için Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Kalender’in aile yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Ankara Valisi Vasip Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törene katılan protokol üyeleri Kalender’in babası Sait ve annesi Cahide Kalender’e taziyelerini sundu.
İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kalender’in Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze aracına yüklendi. Kalender’in naaşı toprağa verilmek üzere Karşıyaka Mezarlığına götürüldü. Bakan Soylu, cenaze aracının camiden çıkışının ardından Kalender’in ailesiyle yakından ilgilendi. Anne Cahide ile baba Sait Kalender’e başsağlığı dileklerini ileten Soylu, Kalender’in oğlu Çağatay’ın da anlından öptü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN