Valiliğin internet siteleri neden açılmıyor?

Valiliğin internet siteleri neden açılmıyor?

Bugün Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışının ardından kar tatilinin olup olmadığını merak eden binlerce vatandaş il valiliklerinin internet sitesine girmeye çalıştı ama başarılı olamadı. İstanbul ve birkaç şehir dışında Türkiye'deki valilik sitelerinin açılmaması dikkat çekti.

Türkiye bugün yoğun kar yağışının etkisi altına girdi. Kar yağışının ardından THY çok sayıda uçak seferini iptal etti. Birçok kentte ise okullar bugün tatil ilan edildi.

Kar tatilinin olup olmadığını merak eden binlerce vatandaş ise bulundukları şehirin valilik internet sitesine girmeye çalıştıysa da başarılı olamadı.

İstanbul ve birkaç şehir dışında Türkiye'deki Valilik internet sitelerine an itibariyle erişilemiyor ve ziyaretçileri "Bu siteye ulaşılamıyor" mesajı karşılıyor.

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, siber saldırı iddiaları akıllara geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN