Valilik binasında sıcak anlar: Çatıya çıkıp ateş açtı

Valilik binasında sıcak anlar: Çatıya çıkıp ateş açtı

Gaziantep'te, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü gibi kamu kurumlarının bulunduğu iş merkezinin çatısına çıkan kişi, elindeki tabancayla ateş açmaya başladı. Polis, silahlı kişinin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlattı.

Muammer Aksoy Bulvarı üzerindeki Valilik ve Emniyet Müdürlüğü binalarına da yakın 6 katlı Sever İş Merkezi'nin çatısına, saat 12.00 sıralarında çıkan kimliği belirsiz kişi, elindeki tabancayla ateş açmaya başladı.

Silah seslerini duyanlar ile şüpheliyi görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Polisler, çevredekiler uzaklaştırıp, silahlı şüpheliyi etkisiz hale getirmek için operasyon başlattı.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve Vergi Dairesinin bulunduğu bölgede bulunan 7 katlı bir binanın çatısına çıkan şahıs, elindeki silahla havaya ateş etti. Büyük panik yaşanırken, çok sayıda polis olay yerine hareket etti. Şahsın intihar etmek istediğini gören ekipler, ikna çabaları sonucu şahsı intihar etmekten vazgeçirdi.

'BUNALTTILAR ABİ ARTIK'

Elindeki silahın şarjörünü boşaltan şahıs, silahı polislere teslim etti. Çatıdan indirilen şahıs, gazetecilerin "Neden havaya ateş ettin, niye intihar etmek istedin?" sorularına, "Bunalttılar abi artık" cevabını verdi. Olay nedeniyle bölgedeki tramvay seferleri durdurulurken, trafikte de aksama yaşandı.




GAZİANTEP/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN