Van merkezli kaçak sigara operasyonu

Van merkezli kaçak sigara operasyonu

Van merkezli iki ilde gümrük kaçağı 44 bin 347 paket sigara ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kaçakçılıkla mücadele kapsamında, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen sigaraları batı illerine pazarlayan şebekelere yönelik Van ve Ağrı'da operasyon düzenlendiği belirtildi.

Söz konusu sigara kaçakçılarının uzun zamandır Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerince takibe alındığı vurgulanan açıklamada, yapılan operasyonda 43 bin 610 paket kaçak sigara ele geçirildiği, 7 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Elde edilen kimlik ve adres bilgileri doğrultusunda Ağrı'nın Patnos ilçesinde 2, Van'ın Çaldıran ilçesinde 8 olmak üzere 10 adreste eş zamanlı operasyon düzenlendiği ifade edilen açıklamada, bu operasyonlarda da 737 paket kaçak sigara, 8 cep telefonu ve 8 sim kart ele geçirildiği, 8 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

VAN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN