Van'da PKK operasyonu: Saldırılarda kullanacakları mühimmat ele geçirildi

Van'da PKK operasyonu: Saldırılarda kullanacakları mühimmat ele geçirildi

Van'ın Erciş ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda PKK'lı teröristlerin saldırılarda kullanmak üzere gizlediği silah ve mühimmat ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, İlçe Jandarma Komutanlığınca, terör örgütü PKKKCK'nın saldırılarında kullanmak üzere araziye gizlediği silah ve mühimmatın tespitine yönelik çalışmaların yürütüldüğü bildirildi.

İstihbari çalışmalar kapsamında, ilçeye bağlı Taşkapı Mahallesi kırsal alanında, 18 Temmuz'da "Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik Operasyonu" gerçekleştirildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Titizlikle ve sabırla yapılan arama tarama faaliyetleri sonucunda AK-47 piyade tüfeği, 5 AK-47 piyade tüfeği şarjörü, 150 AK-47 piyade tüfeği fişeği, 2 adet el bombası, örgütsel doküman ele geçirilmiştir. Bölgemizde halkın huzur ve güvenliğine yönelik terörle mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edilmektedir."

VAN/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN