Van'da uyuşturucu operasyonu

Van'da uyuşturucu operasyonu

Van'ın Tuşba ilçesinde 4 kilo eroin, İpekyolu ilçesinde de 1 kilo metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, il ve ilçelerde uyuşturucu ticaretiyle uğraşan ve depolanması faaliyetlerini yürütenlere yönelik çalışmalar devam ediyor.

Tuşba ilçesi Erciş karayolunda oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 34 KN 2900 plakalı kamyonette arama yapıldı.

18-11/14/uy3.jpg

Narkotik madde arama köpeği Alfa'nın da kullanıldığı aramada, aracın kapı içlerine gres yağı sürülmüş 8 paket halinde 4 kilo 435 gram eroin ele geçirildi.

Ayrıca İpekyolu ilçesi Buzhane Mahallesi Terzioğlu Caddesi'nde bir evin bahçesinde ekiplerin yaptığı aramada, 2 paket halinde 1 kilo 35 gram metamfetamin bulundu.

Olaylarla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

VAN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN