Vildan’ı kocası Tuğçe’yi platonik aşığı katletti

Vildan’ı kocası Tuğçe’yi platonik aşığı katletti

Türkiye’de kadın cinayetleri gün geçtikçe artıyor. Kahreden haberler dün Bursa ve Kütahya’dan geldi. Bursa’da Tuğçe Uludağ, hakkında koruma tedbirli uzaklaştırma kararı verilen platonik aşığı tarafından katledildi. Kütahya’da ise Vildan Kandemir’i kocasının silahlı saldırısı sonucunda öldürüldü.

Her gün işlenen kadın cinayetlerine dün yenileri eklendi. Kütahya’da 28 yaşındaki Vildan Kandemir, geçen yıl bıçakla yaralayıp ardından gözyaşı döktüğü eşi 29 yaşındaki Mustafa Kandemir tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Önceki gece yaşanan olayda alkol aldığı belirtilen Mustafa Kandemir’yle eşi Vildan Kandemir arasında tartışma çıktı.

Kandemir av tüfeğiyle eşine 5 el ateş edip kaçtı. Polis kaçan şüpheli Kandemir’i bulmak için çalışma başlattı. Öldürülen Kandemir, Kütahya’da 5 Ağustos 2015’te alkolün etkisiyle tartıştığı eşi Mustafa Kandemir’i göğsünden bıçakla yaralamıştı. Bıçakladığı eşinin ardından gözyaşı döken Vildan Kandemir, polislere eşinin kendisine sürekli olarak şiddet uyguladığını bu nedenle onu bıçakladığını söylemişti. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Kandemir tahliye olduktan sonra eşiyle barışıp yeniden birlikte yaşamaya başlamıştı.

Bursa’da ise 25 yaşındaki Tuğçe Uludağ evlenme teklifi kabul etmeyince 26 yaşındaki Aykut Ertunç tarafından evlerinin önünde öldürüldü. Genç kız platonik aşığının arkadaşlık teklifini kabul etmedi. Teklifine karşılık bulamayan katil zanlısı, daha sonra genç kızı telefon üzerinden taciz etmeye başladı. Şikayet üzerine savcılık, şüpheli hakkında genç kıza yaklaşmaması konusunda koruma tedbirli uzaklaştırma kararı verdi. Önceki akşam genç kızın evinin önüne gelen şüpheli olay çıkardı. Korku ve paniğe kapılan Uludağ, Ertunç’un ‘Ailesime zarar verir’ düşüncesiyle aşağı indi. Burada Tuğçe’yle tartışan katil zanlısı, av tüfeğiyle genç kızı öldürdükten sonra intihar kalkıştı. Yaralanan şüpheli hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN