Wang Yongning, son gösterisini yaparken hayatını kaybetti

Wang Yongning, son gösterisini yaparken hayatını kaybetti

Yüksek binalarda yaptığı cesaret gerektiren gösterilerle takipçilerinin beğenisini kazanan Wang Yongning, son gösterisinde hayatını kaybetti. Wang Yongning düşüş anını gösteren video ise internette paylaşıldı.

Yüksek binalarda yaptığı riskli hareketlerle Çin'de fenomen haline gelen "korkusuz" lakaplı 26 yaşındaki Wang Yongning'in sosyal medyada 1 aydan fazla zamandır paylaşım yapmaması 1 milyondan fazla takipçisini meraklandırdı. Son paylaşımı ise 8 Kasım'da yapılmıştı.

Bunun üzerine arkadaşları geçtiğimiz günlerde Wang'ın hayatını kaybettiğini doğruladı.

Wang Yongning düşüş anını gösteren video ise internette paylaşıldı.

GÖKDELENDEN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Wang, Changsha'daki 62 katlı Huayuan gökdeleninden düşerek hayatını kaybetmiş, bedeni ise ertesi gün bulunmuştu. Amcası bir gazeteye, Wang'ın kız arkadaşına evlenme teklie etmek istediğini, düğün için ve hasta annesinin tedavi masrafları için paraya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN