Yangın merdiveni kilitli binada mahsur kaldılar

Yangın merdiveni kilitli binada mahsur kaldılar

İzmit''te bir apartmanın depo kısmında yangın çıktı. Yangın merdivenleri kilitli olunca apartman sakinleri binada bir süre mahsur kaldı.

Yangın, Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi Özgür Sitesi'nde çıktı. Apartmanın depo kısmından yükselen dumanlar binayı sardı. Vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Evlerinin kapılarını açanlar bina boşluğunda yoğun dumanla karşılaşınca, bu kez yangın merdivenlerine yöneldi. Yangın merdivenlerinin kilitli ve etrafının da telle çevrilerek kapatıldığını gören vatandaşlar, tekrar evlerine dönüp nefes alabilmek için pencerelere çıktı.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahelesi sonucu yangın söndürüldü. Yangın merdivenlerinin kilidi ve çevresindeki tel, itfaiye ekiplerince açıldı.

Yangının elektrik hatlarından çıktığı tahmin edilirken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.


KOCAELİ/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN