Yasağa rağmen Sapanca Gölü'ne ağ attılar | Sakarya haberleri

Yasağa rağmen Sapanca Gölü'ne ağ attılar | Sakarya haberleri

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde yasak olmasına rağmen göle ağ atılarak çok sayıda balık ve ördeğin avlandığı görüntüler sosyal medyada paylaşılırken, vatandaşlar tepki gösterdi.

Sapanca Gölü Seka Kampı bölgesine arkadaşı ile birlikte avlanmaya giden Ramazan Metekoğlu'nun oltası göldeki ağa takıldı. Yasak olmasına rağmen göle atılan ağa balıkların ve ördeklerin takılarak telef oldukları görüldü. Ramazan Metekoğlu göle atılan ağları tekneye çekerken, ağa takılan balık ve ördekleri görünce tepki gösterdi. Ramazan Metekoğlu sosyal medya hesabında,

YÜZLERCE BALIK TELEF OLMUŞTU

"Merhabalar avcı dostlar. 1 Nisan turna sezon açılışı için gittiğim Sapanca Gölü Seka Kampı önünde çok güzel bir av yaptık. Ta ki oltamın suda takılıp çektiğimde gördüğüm manzara korkunçtu.

Oltam bir ağ parçası sandığım yaklaşık 600 metre bir ağa takılmıştı. 6 saat süren çabalarımızla sudan çıkardığımız ağda yüzlerce ördek ve yüzlerce balık telef olmuş. Aynı alanda farklı bölgelerde 10 taneye yakın suda serili ağ vardı" yazarak ağı gölden çektiği görüntüleri paylaştı. Vatandaşlar yorumlarında göle ağ atılmasına tepki gösterdi.

SAKARYA/DHA







İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN