Yaşamayanlar dizisinin konusu ne? Yaşamayanlar dizisinin oyuncuları kimler?

Yaşamayanlar dizisinin konusu ne? Yaşamayanlar dizisinin oyuncuları kimler?

Yaşamayanlar dizisinin konusu ne? Yaşamayanlar dizisinin oyuncuları kimler? merak ediliyor. Yaşamayanlar' dizisi yarın başlıyor. İnternet dizisi olan Yaşamayanlar BluTV'de yarın başlıyor. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan Yaşamayanlar dizisi, konusuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Yaşamayanlar dizisinin konusu ne? Yaşamayanlar dizisinin oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Yaşamayanlar dizisinin konusu ne? Yaşamayanlar dizisinin oyuncuları kimler? Türkiye’nin ilk vampir dizisi olan Yaşamayanlar şimdiden sosyal medyanın gündeminde. Türkiye’nin ilk yerli vampir dizisi olan Yaşamayanlar’ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. BluTV'nin iddialı yapımlarından biri olan Yaşamayanlar dizisinin konusu ne? Yaşamayanlar dizisinin oyuncuları kimler? Tüm gelişmeler haber detayda...

18-09/05/yasamayanlar.Jpeg


Türkiye’nin ilk yerli vampir dizisi olan Yaşamayanlar’ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı sıra dışı dizi Yaşamayanlar, Blu TV’de yayınlanacak. Yaşamayanlar dizisinin konusu ne? İşte Yaşamayanlar dizisinin oyuncu kadrosu...

BAŞROLLERİNDE ELÇİN SANGU VE BİRKAN SOKULLU VAR

Başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı dizinin yaratıcılığını ve yönetmenliğini Alphan Eşeli üstleniyor. Çarpıcı konusuyla oldukça dikkat çekecek olan dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz kaleme alıyor. Dizinin görüntü yönetmeni Tariel Meliava ise izleyicileri gizemli ve heyecan dolu dünyanın içine sürükleyecek görüntülere imza atıyor.
Dizinin yapımcılığını Bubi Film, Ran Film, Braveborn ve İstanbul ’74 üstleniyor.

YAŞAMAYANLAR DİZİSİNİN KONUSU

164 yaşında genç bir vampir olan Mia (Elçin Sangu), akıl hocası Karmen’in (Selma Ergeç) önderliğinde, aklındaki planı gerçekleştirmek için İstanbul’a gelir. Amacı kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi (Kerem Bürsin) öldürüp yeniden insan olmaktır fakat tarihin en güçlü vampirlerinden biri olan Dmitry’yi öldürmek sandığı kadar kolay olmayacaktır.

18-09/05/yasamayanlar-dizisi-blutv.jpg
kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.

YAŞAMAYANLAR OYUNCULARI

Elçin Sangu (Mia):

13 Ağustos 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Mersin Üniversitesi Opera Bölümü mezunudur. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü müziğe olan ilgisinden dolayı bırakmıştır. Ancak daha sonra sahne tozu tiyatrosunda eğitim almıştır. Profesyonel oyunculuk hayatına 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle başlayan güzel oyuncu akabinde Aşk Kaç Beden Giyer, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora v Kiralık Aşk’ın kadrosunda yer almıştır.

18-09/05/elcin-sangu.jpg

Kerem Bürsin (Dmitry):

4 Haziran 1987 İstanbul doğumlu oyuncu Amerika Emerson College’da oyunculuk eğitimi almıştır. En son Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı televizyon dizisinde rol alan ünlü oyuncu daha önceden Şeref Meselesi, Unutursam Fısılda, Ulan İstanbul ve Güneşi Beklerken gibi dizi ve sinema projelerinde rol almıştır.

18-09/05/kerembursin-yasamayanlar.jpg

Birkan Sokullu (Numel):

6 Ekim 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Maltepe Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü mezunudur. En son Yüz Yüze’nin kadrosunda yer alan deneyimli oyuncu daha önceden Hayat Şarkısı, Kurt Seyit ve Şura, Fatih, Uçurum, Küçük Sırlar, Melekler Korusun ve Küçük Kadınlar gibi dizi projelerinde rol almıştır.

18-09/05/birkan-sokullu-kerim-cevher-hayat-sarkisi-dizisi.jpg
Selma Ergeç (Karmen):

1 Kasım 1978 Almanya doğumlu oyuncu Almanya’da Münster Üniversitesi Tıp Bölümü’nde eğitim aldığı sırada okulunu yarıda bırakıp Böyle mi Olacaktı adlı dizi ile profesyonel oyunculuk hayatına ilk adımını attı. En son Vatanım Sensin’de Halide Edip’i canlandıran deneyimli oyuncu daha önceden Gönül İşleri, Muhteşem Yüzyıl, Kalp Ağrısı, Asi, Şöhret ve Böyle mi Olacaktı gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Nilperi Şahinkaya:

23 Şubat 1988 Senegal doğumlu Türk oyuncu Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Bu Şehir Arkandan Gelecek’in kadrosunda yer alan deneyimli oyuncu daha önceden N’olur Ayrılalım, Kiraz Mevsimi, Kayıp, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Deniz Yıldızı gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN