Yaz tatili ne zaman bitiyor? 2018 okullar ne zaman açılacak?

Yaz tatili ne zaman bitiyor? 2018 okullar ne zaman açılacak?

Öğrencilerin merak ettiği Yaz tatili ne zaman bitiyor? ve 2018 okullar ne zaman açılacak? sorularının yanıtı haberimizde.

Milyonlarca öğrenci Yaz tatili ne zaman bitiyor? sorusunun yanıtını merak ederken velilerde 2018 okullar ne zaman açılacak? sorusunun yanıtını araştırıyor. Yaz tatilinde olan öğrencilerin merak ettiği yaz tatili ne zaman bitiyor sorusunun yanıtı ve 2018 okulların bu yılki açılış ve kapanış tarihleri haber detayda...

Yaz tatili ne zaman bitiyor sorusu milyonlarca öğrenci ve ailesini yakından ilgilendiriyor. Bu yaz okullar 9 Haziran'da kapandı.Yaz tatilinde olan öğrenciler şimdi hem tatillerini yapmak hemde yaz ödevlerini yetiştirmek için yaz tatilinin ne zaman biteceğini merak ediyor. MEB merak edilen sorunun cevabını yanıtladı. İşte Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı iş takvimine göre 2018 okullar ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı...

YAZ TATİLİ NE ZAMAN BİTİYOR? 

9 Haziran'da başlayan yaz tatili 17 Eylül günü sona erecek. 

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Okullar bu sene 17 Eylül'de açılacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği tarihlere göre 2018-2019 eğitim öğretim yılı birinci kanaat dönemi 17 Eylül 2018 Pazartesi başlayacak, 18 Ocak 2019 Cuma sona erecek.

Yarıyıl tatili, 21 Ocak 2019 - 1 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak. İkinci kanaat dönemi ise 4 Şubat 2019 Pazartesi başlayıp 14 Haziran 2019 Cuma sona erecek.

18-07/15/yaz-okulu-1531656654.jpg

TAŞKÖPRÜ'DE YAZ OKULLARI BAŞLADI

Taşköprü Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği “Yaz Spor Okulları” geniş katılımla başladı.

Taşköprü Kapalı Spor Salonu’nda Yaz Spor Okullarına kayıt yaptıran 800 sporcunun katılımıyla gerçekleşen açılış programına, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Taşköprü Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, İl Gençlik ve Spor Müdürü, Erdoğan Akbıyık, Taşköprü daire amirleri ve çok sayıda veli katıldı.

"İçinizden Messiler, Ronaldo’lar çıkacak”

Programda konuşan Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, “Okullar tatil, hepimiz sevinçliyiz. Fakat tatili de boş geçirmemek lazım. Yapacağınız çok güzel faaliyetler var. Abileriniz ablalarınız sınavlar nedeniyle sporsal etkinliklere gerekli zamanını ayıramıyorlar. Sizler çok şanslısınız. Bu salonu da kapalı olmaktan çıkartmışlar ve hizmetinize açmışlar. Yaz boyunca 800 öğrencinin bu hizmeti alması büyük bir hizmet. Eminim ki içinizden Messiler, Ronaldo’lar çıkacak. Derslerinizde olduğu gibi spordaki başarının da disiplinden geçtiğini unutmayalım. Böyle bir organizasyonu hayata geçiren Taşköprü Belediyemiz, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü tebrik ediyorum” dedi.

18-07/15/dursunbey-yaz-okullarinin-acilisi-yapildi-1531656906.jpg

DURSUNBEY YAZ OKULLARININ AÇILIŞI YAPILDI

Dursunbey Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü arasında oluşturulan protokolle, 8 farklı dalda açılan yaz okullarının açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında İlçede bulunan 7-18 yaş arası çocuklar ve gençler sağlıklı yaşam için sporla buluşuyor. Bu kapsamda İlçede başlatılan yaz kurslarına ilgi oldukça yoğun oldu. Toplam 623 öğrencinin katılım sağladığı Yaz okullarında öğrencilere farklı spor dallarında eğitim alacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN