Yenibosna'daki bombalı motosiklet davasında karar

Yenibosna'daki bombalı motosiklet davasında karar

Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi yakınlarında 6 Ekim 2016'da bombalı motosikletin patlatılması sonucu 10 kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin davada; bir sanığa 'ağırlaştırılmış müebbet hapis', bir sanığa ise 'müebbet hapis' cezası verildi. Bir sanık beraat ederken diğer 3 sanığa da hapis cezaları verildi.

İstanbul Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi yakınlarında bombalı motosikletin patlatılması sonucu 10 kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin davada karar çıktı.

Bir sanığa 'ağırlaştırılmış müebbet hapis', bir sanığa ise 'müebbet hapis' cezası verildi. 3 sanığın da hapis cezası aldığı davadan bir de beraat kararı çıktı.

Yenibosna'da 75. Yıl Polis Merkezi Amirliği yakınlarında bombalı motosikletin patlatılması sonucu 10 kişi yaralanmıştı.

Terör saldırısını düzenlediği iddiasıyla aranan

PKK'lı terörist, sahte kimlikle kaçmaya çalışırken Aksaray ilinde yakalandı. Saldırıyla ilgili toplamda 6 kişi gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN