Yenilenebilir enerji tezine burs fırsatı

Yenilenebilir enerji tezine burs fırsatı

Heinrich Böll Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği yenilenebilir enerji alternatiflerinin geliştirilmesine yönelik yüksek lisans öğrencileri için burs imkanı sağlıyor.

Heinrich Böll Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği (HBSD) kırsal kalkınma veya enerji verimliliği, yenilenebilir enerji alternatiflerinin geliştirilmesine yönelik yüksek lisans öğrencileri için burs imkanı sağlıyor. Son başvuru tarihi 23 Haziran 2017 olan program ile Türkiye’de yenilenebilir enerji alternatiflerine yönelik tez yazmayı planlayan yüksek lisans öğrencilerine 2 dönem boyunca destek veriyor.

Programa dahil olan öğrenciler, kırsal kalkınma veya enerji verimliliği, yenilenebilir enerji alanlarına yönelik hazırlayacakları tezlerin HBSD'nin program başlıklarının temel değerlerine uyumlu olması gerekiyor. Sosyo-politik bir angajman ile yüksek derecede bilimsel katkı sunuyor olması da bu fırsat için bir kriter.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN