Yerel seçimlerde CHP Afyon Belediye Başkan adayı

Yerel seçimlerde CHP Afyon Belediye Başkan adayı

Yerel seçimlerde CHP Afyon Belediye Başkan adayı kim olduğu ve adayın ne zaman açıklanacağı haberimizde. CHP belediye başkan adayları özellikle CHP'li seçmenler tarafından merak ediliyor. Belediye Başkanlarının seçileceği yerel seçimler 31 Mart 2019'da yapılacak. CHP'nin belediye başkan adaylarının kimler olacağına dair kulislerde pek çok iddia dillendiriliyor. CHP Afyon Belediye Başkan adayı hakkındaki son dakika bilgileri haberimizde...

Yerel seçimlerde CHP Afyon Belediye Başkan adayı kim? Yerel seçimlerde CHP belediye başkan adayları hem vatandaşlar hem de siyasi partiler tarafından merak ediliyor. Seçmenler kendi bölgelerinde CHP Afyon Belediye Başkan adayını merak ederken AK Parti, MHP ve HDP adayları da siyasi rakiplerini tanımak istiyor. 31 Mart 2019 tarihinde vatandaşlar sandık başına gidecekler. CHP'nin belediye başkan adaylarının kimler olacağı ise Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 6 Aralık'ta açıklanması bekleniyor. Yerel seçimlerde CHP Afyon Belediye Başkan adayı henüz açıklanmadı. Konu hakkındaki detayları merak eden vatandaşlar için derledik. 

CHP AFYON BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM? 

Yerel seçimlere kısa bir süre kala CHP Afyon Belediye Başkan adayı kim oldu? CHP belediye başkan adaylarını perşembe günü açıklanması bekleniyor. Belediye Başkanlarının belli olacağı yerel seçimlere çok kısa bir zaman kaldı. CHP'nin kimleri aday göstereceği merak konusu. . Kulislere yansıyan bilgilere göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı hariç çok sayıda ilin adayı 6 Aralık’ta Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanacak. CHP Afyon Belediye Başkan adayı açıklanır açıklanmaz sitemizde olacak. 

18-12/04/afyon-belediye-baskan-adayi.jpg

BAŞKAN ADAYI ZEYBEK'TEN BAŞKAN ÇOBAN'A ZİYARET

Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ak Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek'i makamında kabul etti. Ak Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çoban ve Başkan Adayı Mehmet Zeybek, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin Çoban, Ak Parti'nin seçimden zaferle çıkacağına olan inancının tam olduğunu söyledi. Mehmet Zeybek'in yanında ve partisinin hizmetinde olduğunu bir kez daha ifade eden Başkan Çoban, elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek de yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını vurguladı. Afyonkarahisar'ın vizyonuna değer katacak, milletin tamamını kapsayan hizmet sevdasını sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Zeybek, "Son 10 yılda Afyonkarahisar'ımıza büyük hizmetler yapıldı, bunları kimse görmezlikten gelemez" diyerek desteklerinden dolayı Başkan Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN