Yerli otomobilin ilk koordinatörü Metin Sancar oldu

Yerli otomobilin ilk koordinatörü Metin Sancar oldu

Yerli otomobilin detaylar yavaş yavaş netleşirken, otomobilin başına geçecek kilit yöneticilerden biri belli oldu. Projenin koordinatörü olacak yöneticilerden ilki Nobel ödüllü bilim adamımız Prof. Dr. Aziz Sancar’ın yeğeni Metin Sancar oldu.

'Türkiye’nin otomobili’ projesinde detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Projenin orta vadede tek bir platform üzerinde üretilecek 3 farklı elektrikli araç modelinden oluşacağı dün ilk kez resmi olarak açıklarken, 3 fazdan oluşacak proje için yaklaşık 15 yıllık bir yatırım hamlesi yapılacağını belirtti.

NOBEL ÖDÜLLÜ PROF. DR. SANCAR'IN YEĞENİ

Açıklamada tüm bu planlama çalışmalarını yürütürken önümüzdeki aylarda kurmayı planladıkları şirketin kilit yöneticilerini belirlemek üzere de kapsamlı bir süreç yönettikleri belirtilirken, bu kilit yöneticilerden biri belli oldu.

Hürriyet’in haberine göre, yerli otomobil projesinin koordinatörü olacak üst düzey yöneticilerinden ilki Nobel ödüllü ilk Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar’ın yeğeni Metin Sancar oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN