Yerli 'Sakarya' Afrin'de gece-gündüz vuruyor

Yerli 'Sakarya' Afrin'de gece-gündüz vuruyor

TSK'nın Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'nın işgal ettiği bölgelere yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 35. gününde tam hız devam ederken, sınır hattına yerleştirilen roket bataryalarından milli roketlerle terör yuvaları aralıksız ateş altına alınıyor.

 Türkiye sınırındaki terör örgütü PYD/PKK'ya ait sığınak, barınak ve mağaraları imha eden, Afrin hattındakı köyleri ve hakim noktaları terör örgütünün işgalinden kurtaran birlikler, güzergah boyunca teröristlere göz açtırmıyor.

Harekat kapsamında sınır hattına yerleştirilen roket bataryalarından teröristlerin bulunduğu bölgeler nokta atışlarıyla aralıksız vuruluyor.

SAKARYA ROKETLERİ VURUYOR

Fırat Kalkanı Harekatı'nda da görev alan roket bataryaları, İHA ve SİHA'lar yardımıyla belirlenen koordinatlara yaklaşık 40 kilometre menzilli milli Sakarya roketlerini ateşliyor.

18-02/23/resimid_9013998.jpg

TSK'nın vurucu gücü ve sınır güvenliğinin vazgeçilmezi milli roketler, zırhlı birliklerin ve komandoların ilerleyişine destek veriyor. Teröristlerin toplanma bölgeleri ve lojistik üslerini hedef alan roketler, nokta atışlarla ateş desteğini aralıksız sürdürüyor.

80 SANİYEDE 40 ROKET

En zorlu hava şartlarında dahi atış yapabilen roket bataryaları, 80 saniyede 40 roketi ateşleyebiliyor. Geceleri de kullanılabilme özelliğine sahip roket bataryaları, hedef aldıkları bölgelerde yaklaşık 3 kilometre çapındaki alanda etkili olurken teröristlerin savunma hatlarını yerle bir ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN