YGS sınavına giren öğrenciler matematik sorularında zorlandığını belirtti

YGS sınavına giren öğrenciler matematik sorularında zorlandığını belirtti

Erzurum'da YGS'ye giren adaylardan bazıları matematik sorularında zorlandığını söyledi. Bazı adaylar ise sınav sırasında çok heyecanlandığını ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadıklarını belitti.

Kent genelindeki 84 bina ve bin 218 salonda gerçekleştirilen sınavda 3 bin 350 kişi görev aldı. Kentte sınava 70'i engelli toplam 23 bin 749 aday katıldı.

DUALAR OKUNDU

Çocuklarına destek amacıyla gelen veliler sınav sona erinceye kadar beklerken, bazıları dualar okudu. Sınavdan çıkan öğrencilerden Evren Mert, sınavın güzel geçtiğini, bazı sorularda zorlandığını belirterek "En çok matematik sorularında zorlandım. Genel anlamda sınav iyi geçti." dedi.

SINAV ESNASINDA ÇOK HEYECANLANDIM

Gizem Reyhan da sınavının güzel geçtiğini ifade ederek, YGS'ye ilk kez girdiğini söyledi. Reyhan, en fazla matematik sorularında zorlandığını dile getirerek, diğer testlerinin iyi geçtiğini kaydetti.

17-03/12/iceri.jpg

Öğrencilerden Muhammet Doğan da "Sınav esnasında çok heyecanlıydım. Zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum. Beklentim iyi." şeklinde konuştu.

ERZURUM/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN