Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları

Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları

Milli piyangonun yılbaşı özel büyük ikramiyesinin açıklandığı haberlerinden sonra vatandaşlar 'Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları ne kadar?' sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Milli Piyango İdaresi büyük ikramiyeyi ve biletlerin ne kadardan satılacağını da açıkladı. İşte MPİ yılbaşı bilet fiyatları...

Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi açıklandıktan sonra  bilet fiyatları gündem oldu. Merak edilen detaylar haberimizde...

YILBAŞI BİLETLERİNİN FİYATLERI NE KADAR?

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 70 milyon lira oldu. Tam bilet 70, yarım bilet 35, çeyrek bilet 17,5 liradan satılacak.

18-11/15/eyrek-yarim-tam-bilet-fiyatlari.jpg

 

EN ÇOK ÇEYREK BİLET SATILIYOR?


Yaklaşan 2019 için çok sayıda kişinin umudu milli piyango biletleri oldu. Birçok bayi geçen yıla oranla satışların düşük olduğunu söyledi. Kredi kartıyla satış yapan bayiler tercihi oldu. Büyük ikramiyenin en çok çıktığı çeyrek bilet satışları, yarım ve tam biletlerden fazla oldu. Sürekli bilet alan vatandaşlar ise yılbaşı için seri bilet almayı tercih etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN