Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na AK Parti daveti: Milli ittifak var, buyur sen de katıl

Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na AK Parti daveti: Milli ittifak var, buyur sen de katıl

Başbakan Binali Yıldırım, Tekirdağ'da konuştu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin "Eğer her şeyin milli olmasını istiyorsan AK Parti'ye bak. Milli ittifak var, buyur sen de katıl. Hep beraber yolumuza devam edelim. Lafla millilik olmaz, millilik Afrin'de teröristlerin başına bomba gibi düşmekle olur" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, partisinin Tekirdağ 6. Olağan İl Kongresinde konuştu.

Başbakan Yıldırım, "Kendini bilmez CHP milletvekili diyor ki 'PYD terör örgütü değil' diyor. Bu ne haddini bilmezlik, bu ne aymazlık? Daha ne göreceksin? 90'dan fazla roket fırlatılmış, siviller hayatını kaybetmiş, 40 yıldır milletimizin başına bela olmuş PKK/PYD/YPG sülalesi aynı boyun soyundan. Aynı soysuzlardan. Neresi terör örgütü değil bunların?" diye konuştu.

'LAFLA MİLLİLİK OLMAZ'

Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin "Eğer her şeyin milli olmasını istiyorsan AK Parti'ye bak. Milli ittifak var, buyur sen de katıl. Hep beraber yolumuza devam edelim. Lafla millilik olmaz, millilik Afrin'de teröristlerin başına bomba gibi düşmekle olur" şeklinde konuştu.

ZEYTİN DALI HAREKATI AÇIKLAMASI

Başbakan Binali Yıldırım, Afrin'de devam eden operasyona ilişkin şunları şöyledi:

"Zeytin Dalı Harekatı, terörün başının bulunduğu yerde ezilme harekatıdır.

Bu harekat komşular için özgürlük demek. Bu harekat bütün insanlığın vicdanı demek. Ama hiçbir zaman terör örgütlerinin propagandasına kapılıp burada yaptığımız harekata gölge düşürmeye çalışanlara müsamaha göstermeyiz. Bazılarının AK Parti'ye olan düşmanlığı, husumeti o kadar artmış ki ak olana kara, kara olana ak demekten geri durmuyorlar.

Zeytin Dalı Harekatı, zulüm altında inim inim inleyen Arapların, Kürt kardeşlerimizin, Türkmen kardeşlerimizin bu zulümden kurtarılma harekatıdır. Zeytin Dalı Harekatı, emperyalistlerin sınırlarımız boyunca kurmaya çalıştıkları, terör devletinin, terör kuşağının sona erdirilmesi, yok edilmesi harekatıdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN