Yol verme kavgası kanlı bitti: 3 yaralı

Yol verme kavgası kanlı bitti: 3 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesine yol verme sebebiyle çıkan tartışma kanlı bitti. Tartıştığı otomobil sürücüsüne bijon anahtarla saldırdığı iddia edilen tır sürücüsü, araçta bulunan 3 kişiyi bıçakladı.

İstanbul istikametinden Samsun istikametine seyir halinde olan otomobil sürücüsü Elvan C. ile, aynı istikamete gitmekte olan tır sürücüsü arasında yol verme sebebiyle tartışma çıktı.

Tosya D-100 karayolunda başlayan tartışmanın ardından iddialara göre, ismi öğrenilemeyen tır sürücüsü, seyir halindeyken bir anda otomobilin önüne geçerek aniden durdu. Tırın bir anda önüne geçtiğini fark eden Elvan C., otomobili güçlükle durdurabildi.

18-09/02/aw480946_03.jpg

BİJON ANAJTARIYLA SALDIRDI

Daha sonra tırdan inen sürücünün yanlarına geldiğini anlatan Elvan C., şahsın kendilerine bijon anahtarıyla saldırdığını iddia etti. Araçta bulunan ailesiyle birlikte tır sürücüsünün elinden bijon anahtarını aldıklarını iddia eden Elvan C., tır sürücüsünün daha sonra çıkardığı bıçakla kendilerine saldırdığını, kendisini, araçta bulunan Serkan C. ve Güler C.’yi bıçakladığını söyledi.

18-09/02/aw480946_06.jpg

Seyir halindeki diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet görevlileri, tır sürücüsünü gözaltına aldı.

18-09/02/aw480946_07.jpg

Aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanan Elvan C., Serkan C. ve Güler C. ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KASTAMONU/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN