Zeytin Dalı Harekatı'nda meskun mahal hazırlığı

Zeytin Dalı Harekatı'nda meskun mahal hazırlığı

Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda, TSK meskun mahal için hazırlıklarını sürdürüyor. Bölgeye çok sayıda, uzaktan kontrol edilebilen iş makineleri gönderildi

TSK'nın 20 Ocak'ta başlattığı Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda, TSK ve ÖSO unsurları şehir merkezine yaklaşıyor. Harekatın birinci aşaması, askerlerin hilal şeklindeki birleşmeleri ile tamamlandı. Sınır hattı teröristlerden arındırılmış oldu.

MESKUN MAHAL HAZIRLIĞI

Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, Harekatın şiddetli çatışmalara sahne olacağı belirtilen meskun mahal safhası için hazırlıklar devam ediyor. Bu kapsamda bölgeye uzaktan kontrol edilebilen 43 adet iş makinesi gönderildi.

18-02/25/23-1519565007.jpg

Gönderilen araçlar, güvenlik güçlerinin ülke sınırları içinde ve dışında gerçekleştirdiği harekatlarda kullanılıyor.

MESKUN MAHAL NEDİR?

Meskun mahal, yerşim merkezi, yerleşim yeri anlamına geliyor. Afrin'in şehir merkezi de bu anlamda meskun mahal olarak nitelendiriliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN