Zonguldak'ta uyuşturucu kullanmayacağına dair söz veren sanık tahliye edildi

Zonguldak'ta uyuşturucu kullanmayacağına dair söz veren sanık tahliye edildi

Zonguldak'ta, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık Korkmaz D. "Size söz veriyorum bir daha içmeyeceğim" sözlerine karşılık tutukluluk süresi göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

Zonguldak'ta, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılandığı duruşmada hakime "Size söz veriyorum bir daha içmeyeceğim" diyen sanık Korkmaz D., tutukluluk süresi göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

Ereğli İlçesi'nde geçen yıl aralık ayında esrarla yakalanan Şenol Ç., uyuşturucuyu Korkmaz D.'den aldığını söyledi. Üzerinde bir miktar uyuşturucu ile gözaltına alınıp tutuklanan Korkmaz D. hakkında 'Uyuşturucu ticareti yapmak veya sağlamak' suçundan dava açıldı.

Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada sanık Korkmaz D., uyuşturucu satışı yapmadığını ileri sürerek, "Size söz veriyorum bir daha içmeyeceğim de. Çok pişmanım. Bir yıldır cezaevindeyim" dedi. Sanığın avukatı da tanık olarak çağrılan Şenol Ç.'nin sanık durumuna düşme korkusuyla duruşmalara gelmediğini, müvekkilinin uyuşturucu satıcısı olmadığını iddia ederek tahliye talep etti.

Mahkeme heyeti, delillerin toplanmış olması ve tutukluluk süresini dikkate alarak sanığın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi ve duruşmayı erteledi.

ZONGULDAK/DHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN