Samsun'da vali yardımcıları Metin Borozan ve Mehmet Ali Yıldırım tutuklandı - Son dakika haberleri

Samsun'da vali yardımcıları Metin Borozan ve Mehmet Ali Yıldırım  tutuklandı - Son dakika haberleri

TSK içinde bir grup askerin darbe girişimi ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun Vali Yardımcıları Metin Borozan ve Mehmet Ali Yıldırım görevden alındı.

Darbe girişimi ardından Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alınan Vali Yardımcıları Metin Borozan ile Mehmet Ali Yıldırım tutuklandı.  Metin Borozan, "Hayırlısı olsun. Kim bu ülkeye ihanet düşüncesindeyse Allah yerin dibine batırsın. Başka ne diyelim" dedi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Türk Silahlı Kuvvetleri içinde bir grup askerin darbe girişimi ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun Vali Yardımcıları Metin Borozan ve Mehmet Ali Yıldırım görevden alındı. Ardından yapılan soruşturma sonrası iki vali yardımcısı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri iki gün önce Vali Yardımcıları Borozan ve Yıldırım yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan iki vali yardımcısı, bugün adliyeye sevk edildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Metin Borozan ve Mehmet Ali Yıldırım, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan Vali Yardımcısı Metin Borozan polis aracına bindirilirken basın mensuplarına, "Hayırlısı olsun. Kim bu ülkeye ihanet düşüncesindeyse Allah yerin dibine batırsın. Başka ne diyelim" dedi.

SAMSUN/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN