Adana'da esnaf bombalı aracı tüplerle önlemek istedi

Adana'da esnaf bombalı aracı tüplerle önlemek istedi

Adana'da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtıktan sonra terk edilmiş halde bulunan otomobilde bomba olabileceği üzerine önlem alan polise yardımcı olmaya çalışan bir esnaf ara yolu mutfak tüpleriyle kapatması dikkat çekti.

Adana'da 34 LB 1425 plakalı otomobil, polisin Gürselpaşa Mahallesi'nde "dur" ihtarına uymayarak kaçtı. Birçok noktada durdurulmak istenen ve içerisinde bomba olabileceği tahmin edilen otomobil, Seyhan ilçesi, Yeşilevler Mahallesi 52013 Sokak'ta terk edilmiş olarak bulundu. Polis çalışmalar sırasında güvenliği elden bırakmadı.

Bombaya tüplü önlem

Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ni geliş ve gidiş yönüne güvenlik şeridi ile kapattı. Ara sokaklara da polis koyarak vatandaşların çıkmasına önledi. Bu arada, cadde üzerindeki bir esnaf hemen dükkanının yanında ara sokaktan vatandaşların çıktığını görünce polise yardımcı olmak için dükkanından getirdiği 4 mutfak tüpünü yola dizdi. Esnaf bir süre de tüplerin başında bekledi. Otomobilde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Polis kaçan şahsın bir suçtan aranması olduğunu ya da ehliyetsiz olduğu için kaçtığını tahmin ediyor.

ADANA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN