8 aydır kayıp olan 6 yaşındaki çocuğu, annesi ve sevgilisi öldürmüş

8 aydır kayıp olan 6 yaşındaki çocuğu, annesi ve sevgilisi öldürmüş

Gaziantep'te, 8 ay önce kaybolan 6 yaşındaki Kenan Güner'in, altını ıslattığı için annesinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü ve ardından fıstık bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı.

Gaziantep'te, 8 ay önce kayıp başvurusu yapılan 6 yaşındaki Kenan Güner'in, altını ıslattığı için annesinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü ve ardından fıstık bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Küçük çocuğun tarlaya gömülü cesedi bulunurken, anne ve sevgilisi ise tutuklandı.

ANNEDEN POLİSE KAYIP BAŞVURUSU

Olay, bu yılın ilk günlerinde Araban İlçesi'nde meydana geldi. Eşi cezaevinde olan 30 yaşındaki Döndü Güner, sevgilisi 26 yaşındaki İbrahim Halil Kılınç ile beraber yaşamaya başladı. İddiaya göre, 8 ay önce, Güner'in oğlu Kenan'ın altını ıslatmasına kızan İbrahim Halil Kılınç'ın dövdüğü küçük çocuk yaşamını yitirdi. Annesi ve sevgilisi ölen çocuğun cesedini, motosikletle ilçenin dışında Kılınç'a ait fıstık tarlasına gömdü. Bu olayın ardından anne Döndü Güner, polise başvurarak çocuğunun kaybolduğunu söyledi.

Polislerin yaptığı uzun araştırma sonunda bir görgü tanığı Kenan Güner'in izine rastlanılmazken, görgü tanıkları çocuğu son olarak Kılınç'ın kullandığı motosiklette annesiyle birlikte gördüklerini söyledi. Bunun üzerine polisler, anne Güner'i sorgulamak için gözaltına aldı. Gözaltına alınan anne. suçunu itiraf ederek oğlunu İbrahim Halil Kılıç'ın döverek öldürdüğünü ve ardından birlikte fıstık tarlasına gömdüklerini söyledi.

ÇOCUĞUN ÇÜRÜMÜŞ CESEDİ BULUNDU

Polis ve jandarma ekipleri, annenin gösterdiği Kılınç'a ait tarlada iş makineleriyle yaptığı kazıda küçük çocuğun çürümüş cesedini buldu. Küçük çocuğun cenazesi, teslim edildiği babasının yakınlarınca toprağa verildi.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan İbrahim Halil Kılıç, Tekirdağ'daki Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki ablasına ait polis tarafından yakalandı.

GAZİANTEP/DHA






Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN