Antalya'da 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın ölümünde sır perdesi

Antalya'da 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın ölümünde sır perdesi

Antalya'da 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın dün gece sokakta cesedi bulundu. Genç kızın zorla bindirildiği otomobilden seyir halindeyken atılarak öldürüldüğü ileri sürülürken polisten farklı bir açıklama geldi.

[Karar]

Antalya'da dün gece yol üzerinde cesedi bulunan 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın ölümüyle ilgili ortaya atılan iddialar kafaları karıştırdı. Sabah saatlerinde ajanslar Seyyar'ın zorla bindirildiği bir otomobilden, araç seyir halindeyken yola atıldığı bilgisini geçerken, olayla ilgili incelemelerde bulunan polis ekipleri Seyyar'ın ölüm nedenini trafik kazası olarak değerlendirdi.

15-12/13/aa_picture_20151213_7042054_high.jpg

'Seyir halindeki araçtan atıldı' iddiası

Antalya'nın Kepez İlçesi’nde oturan Hülya Seyyar'ın, gittiği akrabasından evine döndüğü sırada Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali yakınında, bir otomobile zorla bindirildiği iyeri sürüldü. İddiaya göre, Hülya Seyyar’ın direnmesi üzerine direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobiliyle orta refüje çıktı. Direksiyon hakimiyetini tekrar sağlayan sürücü, bu kez aracı ara sokaklara sürdü. Düdenbaşı Mahallesi 2373 Sokak’a gelen kişi ya da kişiler, sürekli çığlık atan Hülya Seyyar’ı seyir halindeki otomobilden yola atarak kaçtı. Karanlık sokakta yardım sesleri duyanlar, önce polise ardından sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Hülya Seyyar’ın öldüğünü belirledi.

15-12/13/hulya-1450016616.jpg

Ailesi sinir krizi geçirdi

Polis kısa süren araştırmanın ardından Hülya Seyyar’ın ailesine ulaştı. Olay yerine gelen aile üyeleri sinir krizi geçirdi. Polis ve sağlık görevlilerinin incelemesinden sonra Hülya Seyyar’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Polis, olay yerinde düşen genç kızın ayakkabııları otomobilin lastiğinden düşen parçaları incelenmek üzere aldı. Polis, bir bankada stajyer öğrenci olarak çalışan Hülya Seyyar’ın ölümüyle ilgili çalışma başlattı.

15-12/13/aa_picture_20151213_7042052_high-1450016636.jpg


"Polisler kapıya kızımın eşyalarıyla geldi"

Antalya toptancı halinde çalışan Halil Seyyar ise kızının başına gelenlere anlam veremediğini belirterek, "Akşam işten geldikten sonra kızım Hülya, nişanlısı Mehmet Karapınar geleceği için aşağı inmişti. Yaklaşık 1 saat sonra kapıyı polisler çaldı. Ellerinde eşyalar vardı. 'Bunlar kızınıza mı ait?' diye sordular. 'Evet' dedim. Olay nasıl oldu, kaçırıldı mı yoksa kaza mı oldu fikrimiz yok. Başına ne geldiyse bilmek istiyoruz. Failleri bir an önce bulunsun" diye konuştu. Kızının cenazesinin Hatay'ın Yayladağ İlçesi'nde toprağa verileceğini aktaran Halil Seyyar, "2016 yılı içinde düğünü olacaktı" dedi.

15-12/13/seyyar-1450016654.jpg

 

Olay kaza olarak değerlendirilecek

Hülya Seyyar'ın cinayete kurban gittiği iddia edilirken polisten farklı bir açıklama geldi.  Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri, olay yerinde bulunan ayakkabılar, Hülya Seyyar'ın cesedinin duruş şekli ve aracın fren izlerine göre olayın trafk kazası olabileceğini, soruşturmanın bu yönde yürütüldüğünü kaydetti. Olaya karışan otomobili arama çalışmaları devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN