Balyoz mağduru Tuğamiral Gürsel Çaypınar Foça Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanı oldu

Balyoz mağduru Tuğamiral Gürsel Çaypınar Foça Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanı oldu

Balyoz davasında 16 yıl hapis cezası alan ve bir süre hapis yatan Tuğamiral Gürsel Çaypınar, İzmir Foça Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanı oldu.

Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) kararıyla terfi alan ve Balyoz davasında hapis yatan Tuğamiral Gürsel Çaypınar, İzmir Foça Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanı oldu.

16 YIL HAPİS ALMIŞTI

Balyoz davasında 16 yıl hapis cezası alan ve İskenderun Er eğitim Alay Komutanlığı’nda görevli olan Gürsel Çaypınar, Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) kararlarında terfi ederek Tuğamiralliğe yükselmişti.

TUGAY KOMUTANI OLDU

Balyoz’dan bir süre hapis de yatan Çaypınar, alınan karardan kısa bir süre sonra da kritik bir göreve getirildi. Tuğamiral Gürsel Çaypınar’ın İzmir Foça Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanı olarak göreve getirildiği bildirildi.

İZMİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN