Bayrampaşa metrosundaki saldırı sonrası İstanbul trafiğinde son durum

Bayrampaşa metrosundaki saldırı sonrası İstanbul trafiğinde son durum

Bayrampaşa metrosunda düzenlenen bombalı saldırıda 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Saldırının iş çıkış saatlerinde düzenlenmesiyle İstanbullular metroyu kullanamadı. Sosyal medya üzerinde başlayan patlama söylentisi sonrası toplu taşıma araçlarını kullanmayan vatandaşlar otomobilleriyle yola çıktı. İstanbul trafiğindeki son durumu haberimizde bulabilirsiniz.

İstanbul'da Bayrampaşa metrosu yakında meydana gelen patlamadan dolayı trafikte yoğunluk yaşanıyor.

Patlama sonrası metro seferleri durduruldu

Bayrampaşa'da metro istasyonuna yakın bir yerde meydana gelen patlama sonrasında İstanbul'da metro seferleri durdu. İBB'den yapılan son açıklamaya göre nölgede yapılan incelemelerin ardından Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro seferleri tek yönlü olarak yeniden başladı.

Bayrampaşa patlamasının İstanbul trafiğine etkisi

Patlama sonrası, İstanbul trafiğinde de büyük yoğunluk yaşanıyor. Avcılar'dan Boğaz Köprüsü'ne ve Gaziosmanpaşa'da FSM'ye kadar da trafik yoğunluğu yaşanıyor. Anadolu'dan Avrupa'ya geçite de Boğaz Köprüsü'nden Başakşehir'e kadar trafik yoğunluğu yaşanıyor.

15-12/01/1161096_8a460550303d4960205b4bd94d2652d4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN