Bayrampaşa'da alt geçidi su bastı, 1 araç mahsur kaldı

Bayrampaşa'da alt geçidi su bastı, 1 araç mahsur kaldı

İstanbul'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Bayrampaşa Maltepe'de bulunan alt geçidi su bastı, 1 otomobil mahsur kaldı. Otomobildeki 3 kişi kendi imkanları ile kurduldu.

İstanbul Bayrampaşa'da su baskınına uğrayan alt geçitte mahsur kalan otomobildeki 3 kişi boğulma tehlikesi atlattı.

Gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Bayrampaşa Maltepe Caddesi'nde bulunan bir alt geçidi su bastı. 

3 kişi otomobilde mahsur kaldı

Sağanak nedeniyle Bayrampaşa Maltepe Caddesi'nde bulunan bir alt geçitte su baskını oluştu. Muhammet Poyraz'ın kullandığı 34 PKR 70 plakalı araç ve içerisindeki 3 kişi alt geçitte mahsur kaldı. Vatandaşlar otomobilden kendi imkanlarıyla çıktı.

15-11/29/47a35c967d91c3cd07120a409be90ced-1448779710.jpg

İhbarı üzerine olay yerine itfaiye ve belediye ekiplerince yapılan tahliye sonunda otomobil çekici tarafından sudan çıkarılarak otoparka kaldırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı ekipler temizlik çalışması yaptıktan sonra alt geçitte trafik normal akışına döndü. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN