Bayrampaşa'da kaza, sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

Bayrampaşa'da kaza, sıkışan
sürücüyü itfaiye kurtardı

Bayrampaşa D-100 Karayolu Edirne İstikametinde saat 07.15'te meydana gelen trafik kazasında aracında sıkışan bir kişi yaralandı.

İstanbul Bayrampaşa'da Oğuzhan Uçar (30) yönetimindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle Vatan Caddesi metrobüs durağını karayoluyla ayıran bariyere çarptı.

15-10/01/aracta-sikisan-surucuyu-itfaiye-kurtardi_7494_dhaphoto1-1443684129.jpg

Sürücü Uçar araç içinde sıkışırken, yoldaki diğer sürücüler itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaralı sürücüyü kurtarma çalışmasına başladı.

15-10/01/aracta-sikisan-surucuyu-itfaiye-kurtardi_7494_dhaphoto4.jpg

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucunda sürücü sıkıştığı yerden kurtarılırak ambulansla Bezmialem Vakıf Üniversitesi hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

15-10/01/aracta-sikisan-surucuyu-itfaiye-kurtardi_7494_dhaphoto7.jpg

Trafik kontrollü olarak sağlanırken, aracın yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Uçar'ın sağlık durumunun iyi olduğu, ayağında kırık bulunduğu öğrenildi.

İSTANBUL/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN