CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Aylin Nazlıaka'nın partiden kesin ihracına oy çokluğuyla karar verdi

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Aylin Nazlıaka'nın partiden kesin ihracına oy çokluğuyla karar verdi

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın, partiden kesin ihracına oy çokluğuyla karar verdi.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, "bir milletvekilinin odasındaki Atatürk resmini indirdiği" iddiasıyla ilgili Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın, partiden kesin ihracına oy çokluğuyla karar verdi.

Kesin ihraç

Artvin Milletvekili Bayraktutan başkanlığında toplanan YDK, "tedbirli" olarak kesin ihracı istenen Ankara Milletvekili Nazlıaka'nın durumunu görüştü. 

CHP Yüksek Disiplin Kurulu  Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın, partiden kesin ihracına oy çokluğuyla karar verdi.

Nazlıaka’dan açıklama

Bazı Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin önyargılı bir şekilde süreci yönettiklerini savunan Nazlıaka; ‘’Bugün partimin 7'ye karşı 8 oyla vermiş olduğu kararla yuvamdan, partimden ihraç edilmeme yönelik karardan dolayı bazı şeyleri açıklama gereği duydum. Bu gerçekten tartışmalı bir karar, CHP'den bir milletvekilinin ihracı bir oyla farkla belirlenmiştir. Ancak, bu süreçte bazı Yüksek disiplin Kurulu üyelerinin son derece önyargılı olarak süreci yönettiklerine üzülerek şahitlik ettim’’ dedi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN