CHP'de Davutoğlu çatlağı: Tanrıkulu'ndan çirkin sözler

CHP'de Davutoğlu çatlağı: Tanrıkulu'ndan çirkin sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Ahmet Davutoğlu için kullandığı ‘Hakkımızı helal ediyoruz’ sözüne CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan çirkin sözlerle tepki geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Ahmet Davutoğlu için kullandığı ‘Hakkımızı helal ediyoruz’ sözüne tepki milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan geldi.

BORCUMUZDUR

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partisinin olağanüstü kongreye götürme kararının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Helallik boynumuzun borcudur, tüm haklarımızı helal ediyoruz” açıklaması yaptı. Buna tepkiCHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan geldi.

HELAL ETMİYORUZ

Tanrıkulu Twitter’dan yaptığı açıklamada Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kastederek “Kısa başbakanlık dönemine en çok ölüm sığdıran Başbakan olarak tarihe geçtin. Arkanda sana hakkını helal etmeyecek yüzlerce insan bıraktın..” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN