CHP'li Gaziemir belediyesinin düzenlediği baloda öğretmene dayak

CHP'li Gaziemir belediyesinin düzenlediği baloda öğretmene dayak

Öğretmen Barış Düdü, CHP'li İzmir Gaziemir Belediye Belediyesi'nin düzenlediği öğretmenler günü balosunda, Başkan Halil İbrahim Şenol'un yardımcısı ve özel kalem müdürü Mehmet Tuncer tarafından darbedildi.

İzmir'de bir öğretmenin, Öğretmenler Günü dolayısıyla Gaziemir Belediyesince düzenlenen baloda belediyenin Özel Kalem Müdürü tarafından darbedildi. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un öğretmenlerin kendisini dinlemediği gerekçesiyle tepki göstermesi üzerine başlayan tartışma, öğretmen Barış Düdü'nün belediye başkan yardımcısı ve özel kalem müdürü Mehmet Tuncer tarafından darbedilmesi ile sonuçlandı. Başkan Şenol, "Önce öğretmenler dinlemesini bilecek" deyince yardımcısı Mehmet Tuncer öğretmene şiddet uyguladı.
 
Belediye başkanı Şenol: Beni dinleyin
 
CHP'li Gaziemir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir otelde balo düzenledi. Baloda öğretmenlere hitaben konuşma yapmak isteyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, öğretmenleri kendisini dinlemeleri yönünde uyardı.
 
Öğretmenler salonu terkedince tartışma çıktı
 
Bunun üzerine bir grup öğretmen Şenol'un, "Öğretmenler dinlemesini bilmiyor" sözleriyle kendilerine saygısızlık yaptığını ileri sürerek, salonu terk etmek istedi. Salondan ayrılanlara engel olmak isteyen Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Tuncer ile öğretmenler arasında tartışma çıktı.
 
Başkanın özel kalem müdürü öğretmeni darbetti

Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Tuncer, Gaziemir Endüstri Meslek Lisesinde görevli Motor Öğretmeni Barış Düdü'yü darbetti.


Başkan Şenol özür diledi

Belediye Başkanı Şenol, yapılan saldırıyı kınadığını ifade ederek, personeli adına özür diledi ve gereğinin yapılacağını söyledi.

Öğretmen rapor aldı

Burnu kanayan Düdü ise hastaneye kaldırıldı ve darp raporu aldı. Öğretmenler Günü'nde kendisine yapılan saldırıyı kınayan Düdü, M.T'den şikayetçi olduğunu ve gerekli işlemlerin başlatıldığını kaydetti.

Düdü: Münferit bir saldırı

Düdü, münferit bir saldırı yaşadığını savunarak, "Öğretmenlere şiddet maalesef artıyor. Bu, toplumun her kesimine yansımaya başladı. Öğretmene hakaret edilmesi, öğretmenin elindeki imkanlar ile sosyal statü olarak geriye düşmesi, öğretmenin şiddete maruz kalmasına neden oldu" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN