Kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclisi toplantısında eleştirilere cevap veremedi

Kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclisi toplantısında eleştirilere cevap veremedi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğluy PM toplantısında Bolu Milletvekili Tanju Özcan'nın eleştirileri karşısında susmayı tercih etti. Özcan'ın "Partiyi bırak, ağabeylik yap" sözleri toplantıya damga vurdu.

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde yapılan Parti Meclisi toplantısı, 5 saat sürdü. Gündemindeki konuları görüşen PM'de, daha önce parti yöneticileri tarafından belirlenen olağan kurultay tarihi de netleştirildi. Toplantıya Bolu Milletvikli Tanju Özcan'ın Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileri damga vurdu. 

Kurultay tarihi 16-17 Ocak'ta

Buna göre CHP'nin 35. Olağan Kurultayı 16-17 Ocak'ta Ankara Arena spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Bu arada seçim sonuçları ve güncel gelişmelerin de ele alındığı PM'de, bazı üyeler söz aldı. Üyelerin 1 Kasım seçimine ilişkin bölgelerine ait bilgileri aktardığı vurgulandı.

Kılıçdaroğlu'na "Bırak git" dedi

Murat Özçelik'in istifası nedeniyle yedek kontenjandan PM'ye giren Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın ise Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na bazı eleştirilerde bulunduğu öğrenildi. PM kararı olmadan kurultay tarihinin açıklanmasına eleştiri getiren Özcan'ın, Kılıçdaroğlu'ndan görevini bırakması ve partiye "ağabeylik" yapması gerektiğini söylediği belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun ise bu eleştirilere bir yanıt vermediği ifade edildi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN