Denizli'nin Acıpayam ilçesinde trafik kazası: 2 ölü, 10 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde trafik kazası: 2 ölü, 10 yaralı

Denizli'de Serdar Akyol'un kullandığı minibüse arkasından gelen Hacı Ahmet Altınkaynak'ın kullandığı TIR çarptı. Kazada Muhammet Çaçan (21) ile Mustafa Akay (60) olay yerinde hayatını kaybetti.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yolcu almak için duran minibüse tırın çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3'ü ağır 10 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kumafşarı Mahallesinden aldığı yolcuları ilçeye götüren Serdar Akyol yönetimindeki 20 Y 5446 plakalı minibüs, Antalya-Denizli karayolu Aligöz mevkisinde bekleyen yolcuyu almak için durdu. Yol kenarına yanaşan minibüse arkasından gelen Hacı Ahmet Altınkaynak yönetimindeki 68 BC 642 plakalı tır çarptı.

Kazada bir süre demir bariyerlere çarparak ilerleyen minibüsten fırlayan yolculardan Muhammet Çaçan (21) ile Mustafa Akay (60) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Akyol ile minibüsteki 9 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan 3'ünün sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. TIR'ın şoförü ise gözaltına alındı. Kaza nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

DENİZLİ/AA










Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN