Devlet Bahçeli'den Tuğrul Türkeş'e cevap

Devlet Bahçeli'den 
Tuğrul Türkeş'e cevap

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin Tuğrul Türkeş'in açıklamaları hakkındaki sorularını cevapladı. Bahçeli, "Türkeş'in gidişi MHP'nin oylarını düşürür mü" sorusuna ilginç bir karşılık verdi.

[Karar]

Tuğrul Türkeş, bugün yaptığı açıklamada, Bahçeli hakkında nazik ve saygılı bir dil kullanırken bazı MHP yöneticilerine "İki sarhoş, üç beş çakal" gibi ağır ifadelerle yüklenmişti. Türkeş, seçim hükümetinde bakanlık  teklifini kabul ettiği için partiden ihraç edilmesi amacıyla disiplin süreci başlatılmasına ise "Ben partimi iktidar yaptım. Beni kimse MHP'den atamaz. Atacaksa Ülkücüler atar. Buna partililer  karar verir" diyerek meydan okumuştu. Bahçeli'den Türkeş'in açıklamalarına cevap geldi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamasında öne çıkanlar;

Böyle bir açıklamayı doğru bulmadığımı söylemeliyim. Tuğrul Bey'e yakıştırmıyorum. Kimse kendisini partinin üstünden görmemeli, tüzüğün üstünde görmemeli, partiye oy verenlerin üstünde görmemeli.

Türkeş aday olursa sorusuna cevap: Siz arkadaşı mısınız?

Siz arkadaşımısınız çok soruyorsunuz onu, kendisi gündemimizden düşmüştür.

Hayırcı parti eleştirileri 

MHP'nin kendi hedefleri amaçları doğrultusunda, bize yönettikleri tekliflere cevap alamayanalar bize hayırcı parti diyorlar. Bizi hayırcı olarak nitelendiriyorlarsa MHP'de bir hayır vardır.  MHP'nin 4 şarttaki hayırları inşallah hayırlara vesile olacak.

Türkeş'in gidişi oy kaybettirir mi?

Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? Bilmem anlatabildim mi?

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN