Elazığ'da vatani görevini yapan asker diğer askere ateş açtı

Elazığ'da vatani görevini yapan asker diğer askere ateş açtı

Elazığ'ın Harput Mahallesi Jandarma Karakolu Komutanlığı'nda vatani görevini yapan er, tartıştığı diğer bir ere silahla ateş açtı. Açılan ateşte 2 asker yaralandı

Elazığ'ın Harput Mahallesi Jandarma karakolunda vatani görevini yapan bir er, tartıştığı bir ere silahla açtığı ateşte, 2 asker yaralandı.

Olay Harput Mahallesi Jandarma Karakol Komutanlığı'nda bu akşam saatlerinde meydana geldi. Karakolda vatani görevini yapan bir er henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı bir askere silahla ateş açtı. Açılan ateşte 1 asker ayağından yaralanırken, seken kurşun bir askerin daha yaralanmasına neden oldu. Yaralı 2 asker Elazığ Asker Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı. İki askeri yaralayan er ise gözaltına alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı.

ELAZIĞ/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN