Erdoğan ve Davutoğlu'nun bugün görüşmesi bekleniyor

Erdoğan ve Davutoğlu'nun bugün görüşmesi bekleniyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya gelmesi ve 64. hükümette yer alan isimleri açıklaması bekleniyordu. Beklenen görüşme bugün 11'de gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görüşmesi bugüne ertelendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Başbakan Davutoğlu'nu bugün 11'de kabul edecek. 

Görüşme bugün 11'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, hükümet kurma süreci kapsamında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu bugün 11'de kabul etmesi bekleniyor.

Davutoğlu 17 Kasım Salı günü görevi almıştı

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programında Başbakan Davutoğlu'nu kabulü de yer aldı. Görüşme saat 11'de gerçekleşecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu, 17 Kasım Salı günü 64'ncü Cumhuriyet Hükümetini kurmakla görevlendirmişti. 

Erdoğan Fidan ve Kahraman'la görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 18.30'da Fidan, 19.30'da da Kahraman ile bir araya geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN