Eskişehir'de Pokemon ararken yolu düşene çaylar belediyeden

Eskişehir'de Pokemon ararken yolu düşene çaylar belediyeden

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezi, geçmiş yıllarda severek izlenen 'Pokemon' çizgi filmin gerçeklik teknolojisiyle oyunlaştırılması ile Pokemon ararken yolu Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi'ne düşenlere ücretsiz çay ve su ikram ediyor.

'Pokémon GO' adıyla mobil cihazlar için uyarlanan oyun, dijital oyun severleri dışarı çıkmaya, gezmeye ve sosyalleşmeye çağırıyor. Son günlerde sosyal medyanın en çok konuşulan konusu olan Pokémon Go ile ilgili olarak Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri twitter adresi olan @ESKTGM #PokemonGo hastag’i altına yaptığı duyuru ile gençlere çağrı yaptı.

"19 Mayıs Gençlik Merkezimizi #pokemongo çılgınlığı sardı. Pokemon ararken yorulan Ash Ketchum-lar için su ve çay servisimiz bulunmakta."
"Ayrıca çok yakınımızda pokestop bulunmakta. 10 dakikada bir ücretsiz çayın yanında ücretsiz poketoplarınızı da alabilirsiniz.

"Yeterli sayıda eğitmen bir araya gelirse daha rahat pokemon yakalamanız için incense(koku) eşyası da bizden. Daha ne yapalım #PokemonGO"

POKEMON GO NEDİR?

Pokemon GO, arttırılmış gerçeklik teknolojisi kullanılarak iOS ve Android cihazlar için geliştirilen ve gerçek dünya üzerinde (fiziksel olarak) oynanan konum tabanlı bir mobil oyundur. Niantic (Google) ve The Pokemon Company tarafından geliştirilmiştir. 6 Temmuz 2016 tarihi itibariyle ücretsiz olarak kullanıma sunulmuştur (uygulama-içi satın alma mevcuttur). Pokemon GO oyununda da pokemon karakterlerini yakalama, eğitme, takas etme, karşılıklı savaştırma gibi fonksiyonlar bulunmaktadır.

ESKİŞEHİR/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN