HDP Hakkari’nin Çukurca ilçesinde ikinci olağanüstü kongresini yaptı

HDP Hakkari’nin Çukurca ilçesinde ikinci olağanüstü kongresini yaptı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari’nin Çukurca ilçesinde ikinci olağanüstü kongresi yapıldı. Saygı duruşunu ile başlayan kongrenin divan başkanlığına Çukurca Belediye Eş Başkanları Servet Tunç getirildi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari’nin Çukurca ilçesinde ikinci olağanüstü kongresi yapıldı.

HDP Çukurca İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongreye, HDP İl Eş Başkanları Metin Besi ve Evin Konur ile Hakkari Belediye Eş Başkanı Fatma Yıldız, Çukurca Belediye Eş Başkanları Servet Tunç ve Hilal Duman ile parti yöneticileri katıldı. Saygı duruşunu ile başlayan kongrenin divan başkanlığına Çukurca Belediye Eş Başkanları Servet Tunç getirildi.

TEK LİSTEYLE GİRDİLER

Kongreye katılım sağlayan partililere teşekkür eden Tunç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile girilen seçimlerde HDP Çukurca İlçe Eş Başkanlığına İmadettin Derin ve Lahice Yaşlı getirildi. İlçe yönetimine ise Dıldar Kara, Suphi Çetinkaya, Ramazan Yılmaz, Zeynep Ertunç ve İsmet Döner seçildi.

 

HAKKARİ/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN