İstanbul Küçükçekmece'de PKK operasyonu

İstanbul Küçükçekmece'de PKK operasyonu

İstanbul'da güvenlik güçleri terör örgütü PKK'ya şafak baskını yaptı. Küçükçekmece'de düzenlenen helikopter destekli operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da, terör örgütü PKK'ya yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Küçükçekmece'nin Kanarya Mahallesi'nde tespit edilen 20'den fazla adrese, polis helikopteri, özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin desteğiyle eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

15-11/25/kucukcekmecede-safak-operasyonu-_8114_dhaphoto5.jpg

Çevik kuvvet ekiplerinin Kanarya Mahallesi'ndeki tüm ana güzergahlarda geniş güvenlik önlemi aldığı operasyon kapsamında özel harekat ekipleri ve sivil polisler bir şüphelinin yakalanması için Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde bulunan bir otoparka geldi.

15-11/25/kucukcekmecede-safak-operasyonu-_8114_dhaphoto7.jpg

Otoparkın idari bürosuna giren polis ekipleri buradaki şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. 

15-11/25/kucukcekmecede-safak-operasyonu-_8114_dhaphoto10.jpg

Operasyonda, 12 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerden 2'sinin terör suçundan arandığı öğrenildi. Adreslerde yapılan aramalarda 1 silah, çok sayıda mermi ve örgütsel doküman ile izinsiz gösterilerde kullanılan kıyafetler ele geçirildi.

150 bin paket kaçak sigara gele geçirildi

Operasyonda Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise bir adreste 150 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Sigaraların, terör örgütü PKK'ya finansal destek sağlamak için satılmasının planlandığı iddia edildi.

İSTANBUL/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN