İstanbul ve Ankara'ya kar geliyor | İstanbul'da kar ne zaman yağacak?

İstanbul ve Ankara'ya kar geliyor | İstanbul'da kar ne zaman yağacak?

Başkent Ankara'nın yüksek kesimlerinde yarın yağmur şeklinde başlayan yağmurun kara dönüşeceği açıklandı. CNN Türk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli, İstanbul'a yılın ilk karının 10 Aralık'ta düşeceğini bildirdi. İstanbul ve Ankara'da yılın ilk karının ne zaman yağacağını haberimizde bulabilirsiniz.

Anadolu'yu teslim alan kar yağışı İstanbul ve Ankara'da da görülecek. Ankara'da yarın yani Çarşamba günü kar yağışı bekleniyor. İstanbul'da ise yüksek kesimlerde 10 Aralık'ta kar yağışı olacak.

Ankara'da yarın kar yağacak

CNN Türk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli Başkent Ankara'da yılın ilk karının yarın yağacağını bildirdi.

Bünyamin Sürmeli: Bolu'da etkili kar bekleniyor

Çarşamba günü yağmur şeklinde başlayıp soğuk havanın etkisiyle Başkent'te karla karışık yağmur ya da kar görüleceğini söyledi. İç Anadolu Bölgesi'nde havanın kuru soğuğa ardından da yağışa döneceğini söyledi. Sürmeli, Bolu çevrelerinde etkili bir kar yağışının beklendiğini kaydetti.

İstanbul'da ne zaman kar yağacak?

Sürmeli, İstanbul'da ise yüksek kesimlerde sıcaklığın düşmesiyle birlikte 10 Aralık'ta kar yağışının görülebileceğini bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN