Kütahya'da öğrenciye öğretmen dayağı kamerada - Video

Kütahya'da öğrenciye öğretmen dayağı kamerada - Video

Kütahya Tavşanlı'da öğretmenin öğrencisini dövdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Bir ortaokulda meydana gelen olayda öğretmenin dayak attığı öğrenci durumu ailesine bildirdi. Aile ise savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki bir ortaokulda, öğretmenin öğrencileri darbetmesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Okul koridorunda yaşanan olayın ardından öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı. 

Alınan bilgiye göre, ilçedeki bir ortaokulda öğrenim gören H.K (13), bilişim teknolojileri öğretmeni Ö.C'nin okul koridorunda kendisiyle birlikte arkadaşlarını darbettiğini öne sürerek durumu ailesine iletti. 

Öğrencinin ailesi bunun üzerine söz konusu öğretmen hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne de şikayette bulundu.

Öğretmenin darp anları kamerada:

Öğretmene soruşturma

İddialarla ilgili hem Cumhuriyet Savcılığı hem de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen Ö.C. hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma nedeniyle incelemeye alınan okulun güvenlik kamerasında ise öğretmenin çocukları darbettiği belirlendi. 

Soruşturma çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığından görevlendirilen müfettişlerin de ilçeye gelerek olayla ilgili inceleme gerçekleştirip, hem öğretmen hem de öğrencilerin ifadelerine başvurdukları öğrenildi. 

Darp görüntüleri üzerine Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alınan öğretmen Ö.C'nin çocukların grup halinde kendisine hakaret ettiğinden dolayı olayın yaşandığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

KÜTAHYA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN