Mecidiyeköy'de patlama: Metrobüs yakınında ses bombalı saldırı, 3 yaralı - Son dakika haber

Mecidiyeköy'de patlama: Metrobüs yakınında ses bombalı saldırı, 3 yaralı - Son dakika haber

Mecidiyeköy’de bir alt geçide konulan ses bombasının patlaması sonucu 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Patlama sonucu hafif yaralanan üç kişi, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Mecidiyeköy’de bir alt geçide konulan ses bombasının patlaması sonucu 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Mecidiyeköy Yolu Caddesinde bulunane bir alt geçide konulan ses bombasının patlaması sonucu 2 kişi  yaralandı.  Patlama sonucu hafif yaralanan iki kişi, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Mecidiyeköy D-100 Karayolu Topkapı istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Trump Towers alışveriş merkezi önündeki metrobüs durağının üst geçidine bırakılan poşette patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi ayağından hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

HELİKOPTERLİ ARAMA ÇALIŞMASI

Öte yandan, bölgeye sevk edilen terör, asayiş ve olay yeri inceleme ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalara polis helikopteri de havada ring yaparak ekiplere destek verdi. Olayı geçekleştirdikten sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.







Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN