Mehter takımıyla adaylık başvurusu yaptı

Mehter takımıyla adaylık başvurusu yaptı

AK Parti'den milletvekili aday adaylığına başvuran Sefer İdrisoğlu, dikkat çekmek için ilginç bir yönteme başvurdu.

AK Parti'den milletvekili aday adaylığına başvuran Sefer İdrisoğlu, Mehter takımıyla kaydını yaptırmaya geldi. 

İdrisoğlu, Tarihi Zağanospaşa Camisi'nden Anafartalar ve Kızılay caddeleri üzerinden AK Parti Balıkesir İl Başkanlığına mehter takımı eşliğinde yürüdü. Sefer İdrisoğlu, 7 Haziran seçimlerinde işlerinin yoğunluğu nedeniyle aday olmadığını belirtti. 

15-09/03/aa_picture_20150903_6199646_high.jpgSefer İdrisoğlu, AK Parti'nin sesini duyurmak için gösterişli bir adaylık başvurusu töreni düzenlidi!

Ülkeye faydalı olabileceğine inandığı için memleketi Balıkesir'e döndüğünü anlatan İdrisoğlu, "Aday adayı oldum. Mehter takımıyla  milleti uyandırmak istedim. Ölü toprağı serpilmiş Balıkesir'de, partimin 4 milletvekili 3'e düştü. Bende halkımızın AK Parti'nin sesini duyması için böyle bir yönteme başvurdum. Balıkesirlilerin AK Parti'nin varlığını daha fazla hissetmesini istedim" diye konuştu.

15-09/03/aa_picture_20150903_6199649_high.jpg

BALIKESİR/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN