MHP ilçe başkanları Türkmen Dağı'nda savaşmaya başladı

MHP ilçe başkanları Türkmen Dağı'nda savaşmaya başladı

MHP Bağcılar ve Esenler ilçe başkanları Esad güçleriyle savaşan Türkmenlere yardım için Türkemn Dağı'na gitti ve savaşmaya başladılar.

MHP’nin halen görevdeki ilçe başkanlarından Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz ile Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil ve Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanı Oğuzhan Başdoğan geçtiğimiz günlerde kara yoluyla Suriye’ye geçerek Türkmen Dağı’na gittikleri ve Bayırbucak Türkmenleriyle birlikte savaştıkları ortaya çıktı.

Askeri elbiseler giydiler

Sarıyer gazetesinden Bekir Batu'nun haberine göre buradaki Türkmenler tarafından karşılanan iki ilçe başkanı, askeri elbiseler giydi. Silah ve askeri malzemelerini temin eden MHP’liler, Rus ve Esad güçlerinin yoğun bombardımanı altındaki Türkmen Dağı’nda Bayırbucak Türkleriyle birlikte savaşmaya başladı.

Fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaştılar

Türkmen Dağı’ndan askeri elbiseleri ve silahlarıyla birlikte fotoğraf çektirip sosyal medya hesaplarından paylaşan MHP’liler ile ilgili partiden ise bir açıklama yapılmadı. MHP’nin İstanbul’daki iki ilçe başkanın, Rus uçaklarının bombaladığı Suriye’deki Türkmen Dağı’na giderek Bayırbucak Türkmenlerin yanında savaşmaya başladığı ortaya çıktı. MHP’nin Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz ile Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil cephede silahlarıyla birlikte çektirdikleri fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

"Hiçbir ülkücü Alevi'ye düşman olamaz"

MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, cephede nöbet tutarken paylaştığı bir fotoğrafının altına şu yorumu düştü; “Bazen kendi çocukların için bazen de hiç tanımadığın, ama çok sevdiğin çocuklar için nöbet tutarsın..!” MHP’li Yılmaz ayrıca şunları da yazdı; “Hiçbir Ülkücü Alevi’ye düşman olmaz, burada ve Irak’ta Alev’i olan Türkmen’ler de var, kominist algı yönetimi burada mezhep savaşı var algısı yaymakta..! Hiçbir Ülkücü de Kürt’e düşman olmaz, aynı kominist dikta algısı ile PKK/PYD Kürtler üzerinde devam etmekte..! Asıl olan noktası Rus komita ortaklığında buluşuyor..!”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN