MHP'den istifa eden Kandilli Belediye Başkanı Bayram Başol AK Parti'ye geçti

MHP'den istifa eden Kandilli Belediye Başkanı Bayram Başol AK Parti'ye geçti

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, bir süre önce MHP'den istifa eden Kandilli Beldesi Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti'ye katıldı.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı'nca bir otelde milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Törene, Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve diğer milletvekili adayları ve partililer katıldı.

15-10/18/mhpden-istifa-eden-belediye-baskani-ak-partiye-katildi_1246_dhaphoto2.jpg

Yapılan konuşmaların ardından bir süre önce MHP'den istifa eden Kandilli Belediye Başkanı Bayram Başol, Belediye Meclis Üyeleri Rıza Üstün ve Zeki Egün ile 100 kişiye rozet takıldı. Başkan Başol'a rozetini İl Başkanı Zeki Tosun taktı.

15-10/18/mhpden-istifa-eden-belediye-baskani-ak-partiye-katildi_1246_dhaphoto1.jpg

Belediye Başkanı Bayram Başol, yaptığı konuşmasında, ülkenin içerisinden geçtiği zor süreçte her şeye 'Hayır' denen bir yerde durmasının mümkün olmadığını söyledi.

ZONGULDAK/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN